Taller sobre Recursos Educatius en Obert i el Bloc del #MetaOER

El passat 8 de març, coincidint amb la setmana internacional de l’ensenyament en obert, l’Open Education Week, el professor de la UOC, Julià Miguillón, va preparar i dirigir una nova edició del Taller sobre Recursos Educatius en Obert (OER). El taller tenia per objectiu mostrar una visió sobre el panorama general dels Recursos Educatius en Obert i oferir informació sobre com utilitzar-los, aplicar-los llicències CreativeCommons, i compartir-los amb la comunitat i altres docents mitjançant eines com el Repositori Institucional en Obert de la UOc (O2).

A continuació podreu trobar la presentació en Prezi del taller amb la guia de tot el contingut, així com l’enregistrament de l’streaming del taller (disponibilitat no garantitzada, dispenseu si és el cas!).

Us encoratjem també a visitar el Blog del #MetaOER, una comunitgat de pràctica en forma de bloc participatiu que ben aviat començará a funcionar de forma activa.

 

Més informació:

 

RSS
Follow by Email
Facebook
YouTube
LinkedIn

Deja un comentario