Cicle de conferències-debat Agenda Política Del Desenvolupament Humà Sostenible (Càtedra UNESCO de Desenvolupament Humà Sostenible)

Agenda Desenvolupament Sostenible Logo

La Càtedra UNESCO de Desenvolupament Humà Sostenible de la UdG amb la col·laboració de l’Ateneu Popular 9 Barris. Arriba a la desena edició  del conferències Organitzades en el marc del Màster en Desenvolupament Humà Sostenible Local i Alternatives a la Globalització Neoliberal:

Agenda Política Del Desenvolupament Humà Sostenible: Alternatives a l’imperi del mercat capitalista.

L’any passat passat es van ocupar de la crisi, la qual és molt més que una crisi econòmico-financera: és una crisi de civilització en la qual es manifesta la insostenibilitat del model vigent, no només en les seves dimensions econòmiques sinó també en els seus aspectes ètics, polítics, socials, culturals i mediambientals. I és en el context d’aquesta crisi de civilització que cristal·litza l’emergència d’alternatives al sistema capitalista. Aquest any proposen reflexionar i debatre sobre les esmentades alternatives tal com es manifesten globalment i local als moviments socials, el sindicalisme llibertari i els partits polítics anticapitalistes.

Les ponències tindran una duració d’una hora i es disposarà d’una altra hora per al debat obert amb la participació dels assistents.

Dates: 29 de Febrer, 7-4-21 de Març

Lloc: Ateneu Popular 9 Barris, c/ Portlligat 11-15, 08042 Barcelona

Vegeu el programa sencer >>

 

Imatge per | Càtedra UNESCO de Desenvolupament Humà Sostenible sota Llicència CreativeCommons CC-BY-NC-ND 2.0

RSS
Follow by Email
Facebook
YouTube
LinkedIn

Deja un comentario