Monogràfic sobre Recursos Educatius en Obert (Biblioteca Virtual de la UOC)

OER Imatge

La Biblioteca Virtual de la UOC ha publicat recentment un Monogràfic sobre Recursos Educatius en Obert. Aquest monogràfic, mitjançant enllaços a diferents recursos disponibles de forma lliure a Internet, permet fer-se una idea del què són els Recursos Educatius en Obert, com es creen i com podem trobar-ne a la xarxa. A més a més, el monogràfic ens proporciona enllaços a materials en obert classificats per àmbits de coneixement, entre els qual s’hi inclouen tant materials de l’OpenCourseWare de la UOC com memòries i treballs de recerca hostatjats al Repositori Institucional en Obert de la UOC (O2).

El monogràfic també inclou informació sobre el Projecte #MetaOER de la Càtedra UNESCO en e-Learning.

 

Monogràfic sobre Recursos Educatius en Obert (OER) >>

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
YouTube
LinkedIn

Deja un comentario