Projecte #MetaOER – Documents en Obert

MetaOEr Web Logo

Com potser ja sabeu, des de fa mesos, a la Càtedra UNESCO en e-Learning de la UOC estem treballant a poc a poc i amb bona lletra en el Projecte #MetaOER, un espai dintre del Repositori Institucional de UOC (O2) en el qual hem agrupat diversos documents clau i de valor per a tots aquells que estiguin interessats en sapiguer més coses sobre els recursos educatius en obert (Open Educational Resources – OER).

 

Us convidem a fer una ullada a la petita selecció de materials clau que hi tenim de moment (alguns d’ells traduïts per més comoditat), uns tan emblemàtics com la Declaració de Ciutat del Cap per a l’Educació Oberta, altres tan novedosos com l’Obertura com a catalitzador per a la reforma de l’ensenyament de David Wiley o d’altres eminentment pràctics com Embedding Creative Commons Licences into Digital Resources del JISC.

Per suposat, el projecte té pensat anar molt més endavant, però us volem fer partíceps d’aquests primers passos. Us animem, per altra banda, a suggerir-nos nous recursos que coneixeu i que puguin resultar interessants. Tots els materials disponibles són alhora recursos en obert sota llicències Creative Commons, d’aquí ve el nom del projecte: #MetaOER (recursos en obert sobre recursos educatius en obert).

Pàgina web explicativa del Projecte >>

#MetaOER. Espai al Repositori Institucional >>

RSS
Follow by Email
Facebook
YouTube
LinkedIn

Deja un comentario