Readings for the Seminar: Consideracions sobre l'educació a Catalunya i les TIC

Consideracions EduTICEdita:  Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País

Idima: Català

Des dels anys 80 a Catalunya hi ha una àmplia i consistent activitat de modernització de l’educació centrada en la incorporació de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) a tots els nivells del sistema educatiu. Els seus múltiples protagonistes, professorat, administracions, directius i titulars de centres, empreses de diversos sectors, sense oblidar els mateixos alumnes, disposen col·lectivament d’un gran cabdal d’experiència i d’expertesa, que constitueix una sòlida base sobre la qual construir i continuar avançant en uns moments en que la necessitat i l’oportunitat d’assolir sòlids avenços educatius van de la mà d’aquestes tecnologies. Ara és el moment d’avançar decididament en aquesta línia, posant en la mateixa direcció tots els sabers i recursos disponibles.

L’objectiu d’aquest document és fer un seguit de consideracions en relació amb el binomi educació-TIC i les seves perspectives, plantejant tant els seus principals reptes com les grans oportunitats que els sectors de la tecnologia i dels continguts digitals tenen al seu davant. La pròpia naturalesa del tema fa que aquestes consideracions s’estenguin més
enllà dels assumptes estrictament relacionats amb la tecnologia, els continguts i les infraestructures, no en va l’essència de la temàtica educativa és essencialment pedagògica, organitzativa i humana, i, també, social i política.

Descárrega | Consideracions sobre l’educació a Catalunya i les TIC  (PDF, 230 KB)

RSS
Follow by Email
Facebook
YouTube
LinkedIn

2 comentarios en “Readings for the Seminar: Consideracions sobre l'educació a Catalunya i les TIC”

Deja un comentario