Taller Sobre Recursos Educatius en Obert

Taller Sobre Recursos Educatius en Obert

El passat 5 de Novembre la Càtedra UNESCO en e-Learning de la UOC va convocar el primer Taller Sobre Recursos Educatius en Obert, una prova pilot dirigida a professors i consultors de la Universitat destinada a detectar les necessitats, els dubtes i les inquietuds en relació a compartir continguts docents en Obert. El taller va incloure una prova pràctica sobre com pujar correctament documents al Repositori Institucional en Obert de la UOC, per apendre a compartir en obert.

El Taller es va centrar en explicar tres aspectes:

1) Recursos Educatius en Obert (Julià Minguillón, Director Acadèmic de la Càtedra UNESCO en e-Learning)

2) Llicències (Ignasi Labastida, CreativeCommons)

3) Repositori (Cristina Vaquer, Biblioteca Virtual de la UOC)

Presentació en Prezi del Taller:

 

RSS
Follow by Email
Facebook
YouTube
LinkedIn

Deja un comentario